Wie ben ik?

Ik ben Frederika de Haan, ben 23 jaar en woon in Stiens. Daar woon ik samen met mijn partner Sietse en zijn twee dochters, Anouk van 7 jaar en Angelina van 4 jaar. Ik ben graag creatief bezig en vindt het dan ook erg leuk om met kinderen leuke activiteiten uit te voeren zoals: tekenen, kleuren en knutselen. Ook ben ik graag buiten.

 

Ik vind het heerlijk om met kinderen samen te zijn, met ze te spelen en ze te zien opgroeien. Ook voor uw kind wil ik zorgen voor een gezellige tijd, waarin goed zorgen voor uw kind, met elkaar bezig zijn, veel lol hebben voorop staan. Zodat u uw kind met een gerust hart bij mij achter laat. Ik houd ook altijd belangrijke dingen bij in een oppasschriftje als u dit wilt, en hoop dat u daar als ouder ook belangrijke dingen terug schrijft. Ik  ben een voorstander van open communicatie.